Nyt designermarked i Århus.
Århus, Badeværelse, DIY, Kontor, Køkken, Soveværelse, Stue, Til dig

Designere søges til designmarked

Nyt designermarked i Århus.

Nyt designermarked i Århus.

Nyt designmarked i Århus

Århus har fået et nyt designmarked. Vi byder alle initiativer indenfor design velkomne. Men da tilladelsen kun lige er givet, skal der lynhurtigt findes designere. Er det dig? Eller én du kender? Så prøv lige at smide dem et link hertil, så de kan læse lidt om, hvordan de ansøger om en plads.

Pladserne er knald-billige! Kun 50,-

Stedet er Folkestedet (Carl Blochsgade (tæt på Godsbanen). Tidspunktet er søndag i Festugen. Et perfekt tidspunkt, hvor der er mange gæster i byen.

Jeg vil rigtig gerne gøre reklame for det fine arrangement, som jeg håber der kommer spændende folk at deltager i og ikke mindst en masse købelystne kunder. Så er du kreativ/designer og har du et eller flere produkter der gerne vil vise frem og ikke mindst sælge nogle af, så var det her måske noget for dig? Eller passer ovenstående beskrivelse på én du kender? Så synes jeg du skal prikke til dem og fortælle, om et af Festugens og den Europæiske Kulturhovedstad arrangementer i august.

Jeg tænker at jeg skal et smut forbi og bakke op om det nye initiativ. Der er allerede lavet en side på Facebook, for arrangementet.  Like/følg den gerne, så du kan følge med i hvem, der deltager på markedet. Jeg er i hvert fald nysgerrig!

– Monica Weidemann

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

 • Svar Connie Carstensen 14. april 2019 at 11:04

  Jeg vil gerne have en stand på jeres design marked, jeg designer keramik og smykker😃mvh Connie Carstensen

  • MoWe design
   Svar MoWe design 2. maj 2019 at 12:13

   Hej Connie! Du har kommenteret et opslag vedr design marked i 2017. Jeg vil anbefale dig at søge på Folkestedet designmarked for at se om de holder marked i år. Jeg er ikke en del af arrangørerne men har blot skrevet om det.
   Mvh Monica

  Skriv en kommentar