Køkken, Opskrifter, Uderummet

Cocktailkit med designersodavand

Designersodavand er det nye sorte

Ind i mellem er det rart at få noget at drikke til sin mad, der ikke indeholder alkohol. Læskedrikke skal ligesom vin og øl fremhæve og supplere smagsnuancerne i maden. Og nogle restauranter har heldigvis fundet ud af at det er nødvendigt at have andet end Pepsi på haner. Der er et voksende marked i designersodavand herhjemme. Blandt de forskellige mærker kan nævnes Wostok, Cucumis, Seicha, LÆSK m.fl.

Men de kan naturligvis også spædes om med lidt alkohol… Og så bliver de til glimrende, hvis ikke fremragende lyn-cockatils, der kan nydes til én af de mange skønne sommeraftner vi forhåbenligt får i år.

Det er fredag og naboerne holder grillfest

Hos 1st Floor i Egå ved Århus har de fundet på noget top smart. De har lavet et cocktailkit der gør det nemmere for deres kunder at gå hjem og prøve de smagfulde designersodavand. Et kit indeholder 4 læskedrikke, en økologisk krydderurt (der skal bruges til cocktailen) samt en opskrift. Meningen er så at man går hjem og bruger en af de sjatter man oftest har stående derhjemme. Et hurtigt blik i mit skab siger at  der er både vodka, gin og rom.

En opskrift kunne være følgende:

Ginger Mojito

4 cl vodka
Skiver af agurk
Frisk plukket ingefærmynte Wostok – Estragon & Ingefær
Frisk kværnet peber

Et sæt med 4x designersodavand, en økologisk krydderurt og en opskrift koster kr. 100,- Vil du have oplyst din lokale designersodavands-forhandler, så kontakt CG Softdrinks for mere information.

De smagfulde cocktailkits er oplagte som en vært-/værtindegave. Især, hvis man er i tvivl om de er til rødvin. Lad den mørke vin stå derhjemme og tag i stedet noget forfriskende med. Alle designervandene kan drikkes uden alkohol, og de smager skønt skulle jeg hilse og sige!

#hallolåxus

– Monica Weidemann

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar