Badeværelse, Børn, DIY, Entré, Formland, Indretning, Kontor, Køkken, Soveværelse, Stue, Til væg, Tilbehør til bolig, Uderummet

Sommertrends

Jeg ææææælsker Pinterest

Jeg er meget glad for Pinterest og alt den inspiration den giver mig. Jeg bruger den ikke dagligt, men synes at det altid er nemt a finde hjælp derinde uanset om det er et DIY-projket man vil have gang i, tip til haven, badeværelsesindretning. Jeg giver også mit bud på ting jeg tror vil trende i boligen denne sommer. Kigger jeg ned over samlingen af billeder, så er der specielt 1 ting der går igen; blomster.

Tapeter, vilde blomster i vaser, puder med prints, levende planter… Ind i mellem blander der sig ting som f.eks. “Marokko-design” i form af gulvpuder, gulvtæpper og vægtæpper. Og så er der billeder med både lidt mad (matcha-te er the shit lige nu!), kogte muslinger, trendcollager, farver (her er de gennemgående farver mørk grøn, lyserød og blå).

Hvordan bruger man Pinterest

Jeg elsker disse kludetæpper af billeder. Kollagerne giver mig inspiration til blogindlæg, min egen indretning samt hjælper mig i det daglige arbejde med mit salgsagentur.

Hvis du ikke allerede bruger Pinterest, så und dig selv at prøve det. F.eks. til at finde inspiration til et bryllup, ombygning eller måske bare til at have et kartotek af spændende madopskrifter? Pinterest fodres med billeder som brugerne lægger ind og på den måde deler alle deres passioner med hinanden. Man vælger de billeder og links man synes passer til egne interesser og så sætter man dem på sin virtuelle opslagstavle. På den måde kan man altid nemt finde tilbage til det man gerne vil huske.

Prøv det! Pris? Det er naturligvis gratis! Se lidt af billederne fra mit kludetæppe her, og resten kan du se på Pinterest ved at følge dette link.

– Monica Weidemann 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar