Kontor, Soveværelse, Stue, Til væg

Keramik-bryster

The fallen Madonna with the big boobies

Er der nogle der er lige så gamle som jeg og kan huske serien ‘Allo ‘Allo? Det var præcis den serie jeg kom til at tænke på da jeg så de sjove bryster i keramik fra Mette Marie Bang. Og tingene har INTET med hinanden at gøre bortset fra at begge ting omhandler bryster.

Mette Marie Bang er selvlært keramiker og lige nu er det netop brysterne og ikke mindst det mandlige kønsorgan der får fokus som henholdsvis Patværk og Pikværk. Begge ting der gennem tiderne har givet begge køn mindreværdskomplekser, fornøjelser og har haft et stort fokus. Idéen startede egentlig med forestillingen om en hel væg med keramikbryster for bl.a. at hylde mangfoldigheden.

Forskellige bryster

Det synes jeg er en skøn tanke og vil derfor lade være op til den enkelte at finde sit yndlingsbryst. Pt ligger der ikke bryster på hjemmesiden, men det er stadig muligt at købe andet keramik samt plakater af bryster. De glaserede bryster med en brystvorte af guld kan dog ses på hjemmesiden. Følg med på hendes Instagram og se hvornår der kommer mere Patværk på hjemmesiden.

Jeg synes vægdekoration er hysterisk morsom og håber der er andre der deler den opfattelse med mig – længe leve mangfoldigheden!

– Monica Weidemann

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

1 Kommentar

  • Svar Ideer til fødselsdagsønsker… Måske – Sofie Bindslev Blog 3. maj 2017 at 21:42

    […] købte min veninde et af hendes bryster. Bloggeren MoweDesign har også skrevet om dem her og jo mere jeg kigger på dem, jo mere obsessed bliver jeg. Hvorfor ønsker jeg mig dem så ikke? […]

  • Skriv en kommentar