Stue, Uderummet

Den gyldne vandkande

Vander med guld

Ikke så snart er dette års kamp om Det Gyldne Bækken afgjort her i Århus (vandstafet mellem diverse fakulteter på Aarhus Universitet) før der er opstået et ønske om en gylden vandkande. Sådan én er jo helt perfekt til at vande alle de små potter, der er i fuld gang med forspirring i min vindueskarm.

Den smukke messingkande Vivero er fra danske AYTM og passer ind i både den moderne minimalistiske bolig og den mere gejlede evt. romantiske. Vandkanden formår trods sit letgenkendelige udtryk at kunne indgå i flere forskellige indretninger. Så bliver man heldigvis ikke så hurtigt træt af at se på den. Ikke at jeg overhovedet forestiller mig at det er muligt!

Den fås både i den gyldne variant samt en sølv-farvet rustfri udgave. Kanderne gør sig perfekt både indendørs og i uderummet.

Pris kr 699,- hos 1st Floor.

– Monica Weidemann

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar