Køkken

Blomstret tehætte

Blomstertrend

Jeg har et lettere stramt forhold til tehætter med store lyserøde roser. De er på ingen måder min stil. Ja, de har jo som sådan ikke gjort mig noget, men jeg bliver en smule forkvalmet når de store lyserøde roser er sprunget på tekstilet. Så det var med en smule skepsis at jeg tjekkede Cecilie Milsted Linds tehætter ud hos Stilleben.

Det er ikke til at komme uden om blomster i boligen lige nu, og det gør mig såmen heller ikke noget. De kan fås i mange versioner uden at de bliver chabby chic og leder tankerne hen på afskallede møbler. Ja, jeg er en smule forudindtaget! Jeg indrømmer det gerne, men derfor skal Milsted tehætterne også have ros for ikke at leve op til mit skrækscenarie. Tvært imod, så fanger de på fineste vis tidens farver, blomstermønstre og ikke mindst grøftekantsmoden.

Tehætterne er utroligt smukke og bør helt klart ikke pakkes væk i et skab når de ikke er i brug! Så lav noget mere te, eller lad tehætten stå fremme. Jeg drikker både te og kaffe og er meget glad for de sødere tevarianter om aftenen. Det kan holde mig fra slikskålen…

Prisen for at holde teen varm ligger i den dyre ende, men det skal ikke forhindre mig i at drømme. Godt design og veludført håndværk koster! Materialerne er bomuld og pladevat og målene er H 22 og Ø 24 cm.

Hos Stilleben koster tehætterne 1150,-

Hvilken er din favorit?

– Monica Weidemann

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar