Badeværelse, Soveværelse, Stue

Smukke messingstager fra By Holmer

Photo credit: A Table Story

 

By Holmer

Kender du By Holmer? Ja, egentligt er det nok mere deres Slim Lights og Slim Vases jeg tænker på. Jeg er helt vild med dem! Så er det sagt. De er smukke når de står i alt deres enkelthed. Men at løfte en stage i messing, er overraskende tungt. Denne kombination af æstetik og tyngde understreger produktets kvalitet.

By Holmer hører til i Horsens, hvor de har et showroom, og har gjort det til en passion at vælge dansk. Deres produkter skal være danske. De føler den danske fremstilling sikrer et minimum at CO2-udledning samt har mange andre fordele. Den danske produktion er positiv for dansk økonomi, garanterer gode arbejdsforhold for medarbejderne (og i hvert fald ikke børnearbejde!), det er nemmere at kommunikere med samarbejdspartnere, når man taler samme sprog og har en fælles forståelse for dansk design historie og ikke mindst danskernes krav til design af høj kvalitet.

Underspillet lækkerhed

For mig at se, så formår By Holmer at fange essensen af tidløshed og samtidigt en nuværende trend indenfor indretning. Messing og guld fylder indretningen efter kobber har været der. Men den gyldne overflade bliver ikke voluminøs og overdrevet. Snarere nedtonet og underspillet luksus. Det er kernen af slow living, der gør at de smukke slanke stager og vaser passer ind i både den minimalistiske nordiske indretning samt boligen med med masser af farver og et mere sprudlende hjem.

Slim Vase

Bemærk også at den smukke vase Slim Vase er lavet til bare at bruge en enkelt blomst eller gren. Det passer perfekt til blomstertrenden omkring netop bare at vælge en enkelt stilk eller to at have stående – og gerne en “vild” blomst fra en grøftekant. Ja ja ja, dem er der ikke så mange af endnu, men de kommer snart! De slanke stager er også flotte at bruge på badeværelset til et blad eller blomst. Hos mig er der ikke så meget plads til dekoration på badeværelset, men den slanke stage vil være perfekt og meget dekorativ på kanten af håndvasken. Mit badeværelse vil ligne en million!

Hvilken er din favorit? Sort, sølv/aluminium eller messing? Skal det være i en børstet variant eller med mønster?

– Monica Weidemann

Photo credit: A Table Story

 

Photo credit: @Myhouseins

 

Photo credit: @Myhouseins

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar