Photo credit: @sapprocher
Entré, Soveværelse

Trekanter fra Sinoq design

Trekantede bøjler

Ja, den er da meget pæn… Hvad er det? Hånden på hjertet: første gang jeg så messingtrekanten fra Sinoq Design var det ikke fordi jeg forestillede mig at bruge det som en bøjle. Helt enkel, uden at gøre for meget væsen ud af sig selv.  Det er dansk design i høj klasse! Enkelthed, funktionalitet, brugervenlighed og æstetik.

Se det er noget jeg kan lide! Bøjlerne  CAY fås i henholdsvis messing og rustfrit stål og er nemme at hænge op samt at hænge op på. Det er en fordel at knappe/lyne lidt op, for at jakke/tøj bliver hængende, men det synes jeg ikke umiddelbart skæmmer.

Sinoq Design arbejder en del med metal og marmor. De luksuriøse materiale er enkelt forarbejdet og fremstår meget tidløse i deres udtryk.

Jeg skal til at lave en større rokade herhjemme i boligen, hvilket involverer at få nyt soveværelse (igen). Denne gang bliver det lidt mere fremtrædende/synligt for vores besøgende. Det er derfor fuldt legalt at bruge lidt penge på at have smukke bøjler hængende fremme i soveværelset, og det kunne godt blive disse fra Sinoq Design. Pris fra kr. 229,-

– Monica Weidemann

Photo credit: @sapprocher

Photo credit: @sapprocher

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar