Smuk bomuldsplaid i hammamstil fra Viil design.
Formland, Køkken, Stue

Sunday mood

Søndagsstemning, ferie blues, dårligt vejr og afslapning. Kært barn har mange navne, men her er lidt der vil forskønne mine søndage i roligt tempo.

Søndagsstemning, ferie blues, dårligt vejr og afslapning. Kært barn har mange navne, men her er lidt der vil forskønne mine søndage i roligt tempo.

Tilbehør til søndagshygge

Netop hjemvendt efter et døgns rejse efter en dejlig skiferie, melder der sig en rejse blues hos familien. De praktiske gøremål tager over, men aller mest, så føler vi trang til at være lidt hver for sig og fordybe os i noget andet end hinanden. Yngsten i sit legetøj, den store vil gerne lege med en veninde, min bedre halvdel i noget fodboldspil på skærm og jeg selv i min bog.

Jeg har fundet lidt frem, der vil sætte prikken over i’et hos mig denne søndag:

Plaid i bomuld fra danske Viil Design og gerne i den lækre sennepsfarvede udgave. Plaiden koster kr. 799,- og er vævet i på samme måde som man væver nogle hammamhåndklæder.

Lysestager fra By Holmer der laver de smukke messingstager. Metallet giver både en tyngde og en fornemmelse af kvalitet. De er 100% dansk lavede og koster fra kr. 375,-

Noget lækkert te fra Teministeriet! Har haft fornøjelsen af at møde de skønne mennesker et par gange og hver gang tænker jeg at de te-pushere, der gør mig afhængig af deres fantastiske produkter! Se de flotte og enkle æsker teen er indpakket i. Farverne appellerer meget til mig og jeg er vil med følelsen af at blive fristet hver gang jeg ser på æskerne.

Jeg har længe været meget glad for den enkle stil Anne Black har i sit design og hendes krus er ingen undtagelse. Og så er det jo nødvendigt med et krus til teen… Pris fra kr. 120,-

Puder til at læne sig op ad kunne nemt være disse fra henholdsvis AYTM (grå læder pude), A.U Maison i en nordisk bohême stil eller med kvaste fra Bloomingville. Puderne har noget orientalsk over sig samtidigt med at stilen er meget nordisk.

Rigtig god søndag til jer alle!

– Monica Weidemann

Smuk bomuldsplaid i hammamstil fra Viil design.

Smukke lysestager i messing fra By Holmer.

sunday8

sunday9

Grå læderpude fra AYTM.

A.A Maisons udgave på skandinavisk bohême.

Bomuldspude med kvaster - Bloomingville.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

 • Svar Sanne Povlsen 19. marts 2017 at 17:24

  Sikke en skøn post ?
  Velkommen hjem!

  • MoWe design
   Svar MoWe design 19. marts 2017 at 17:26

   Tak 🙂 Er en anelse træt i krydderen, men så blev det min inspiration i dag.

  Skriv en kommentar