Kontor, Stue, Til væg

Papirs broderi

Taktile billeder

Jeg er faldet for det lille tværfaglige og kreative studio Frida Johs. De siger selv at deres spidskompetencer er indenfor visuel storytelling og design. De har flere fine ting, men jeg er især faldet for deres billeder, med håndsyede mønstre. Det ligner næsten en form for broderi med en grov snor på papir.

Der er noget med at bryde papirets flade jeg er ret vild med. Papiret kan andet end at blive tegnet på og blive foldet til origami. Jeg fik også nogle tanker omkring min barndom på et 80’er fritidshjem i Odense, hvor vi øvede at sy på symaskine på en tegning én af de voksne havde lavet.

Nå, det var et bette sidespring. Det at man kan føle billedet og mønsteret på papiret, synes jeg er en sjov idé. Jeg kan lide det taktile element i billederne og ikke mindst det organiske udtryk. Størrelsen er A3 og tjekker man deres instagram ud kan man se at der vist er flere varianter på vej. Lige nu er der en grøn variant til salg i deres webshop til kr. 600,-

Mood board som plakat

Men bemærk også Frida Johs’ collage-plakater. De ligner næsten et mood board. De blander udsnit af fotos; materialer og genstande. Heste, fjer, grafiske mønstre, perler, mad… Og det fungerer super godt! Plakaterne fås i flere størrelser.

Måske én af dem ville gøre sig godt i mit hjemmekontor…?

Frida Johs har flere opgaver indenfor visuel markedsføring i form af kataloger for bl.a. Meraki, Nordal  og børnetøjsmærket Gro. Bag firmanavnet gemmer sig Christina Christensen og Andreas Normann.

– Monica Weidemann

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar