Smukt tekstildesign fra Emma von Brömssen. Udover puderne laver hun også tapeter, notesbøger, illustrationer mm.
Kontor, Køkken, Soveværelse, Stue

Tekstildesigner Emma von Brömssen

Smukt tekstildesign fra Emma von Brömssen. Udover puderne laver hun også tapeter, notesbøger, illustrationer mm.

Smukt tekstildesign fra Emma von Brömssen. Udover puderne laver hun også tapeter, notesbøger, illustrationer mm.

Nordisk Boheme

Guderne skal vide at jeg bliver præsenteret for mange spændende designs og ikke mindst designere. Nogle (undskyld!!!) glemmer jeg hurtigt igen. Oftest fordi at jeg ikke bliver fanget af deres designs. Andre… dem kan jeg ikke få ud af hovedet. Emma er én af dem. Egentligt har jeg aldrig mødt Emma von Brömssen, men jeg har set hendes ting. Og de bliver ved med at ligge og rode rundt i mit hoved. Et hoved der er proppet med design, drømmer om design, forholder sig til design og designerer hver evigt eneste dag. For jeg elsker det!

Og hvad er det Emma hun kan? Hun kan tegne de smukkeste mønstre der er overført til bl.a. tekstiler. Penselstregen er feminin og klæder hørpuderne og tapeter helt utrolig godt. Jeg får lyst til at bruge udtrykket nordisk boheme og moderne romantik. Naturen er til stor inspiration. Det er oftest blade, blomster og fugle hun bruger som motiver. Det hele blandet sammen bliver også til nogle smukke og sjove illustrationer. De forestiller fugle. De er formet af diverse plantedele. De smukke illustrationer fås både i kort og plakatstørrelse.

Årets up coming designer

Årets Man kan følge lidt med i Emmas liv og arbejde via hendes blog eller på Instagram. Her vil man bl.a. kunne se ting der inspirerer hende samt at hun sidste år blev kåret af Elle Decoration (Sverige) til at være årets stjernefrø/up coming designer (på svensk hedder det Årets stjärnskott). Det synes jeg sådan set er fuldt fortjent. De smukke prints på notesbøger, muleposer, puder, tapeter, viskestykker, postkort og illustrationerne med fugle er ikke noget man ser meget af. Det er ikke noget man “bare” kan sætte sig og lave på en computer. Derfor er det måske også mere korrekt at kalde Emma for kunsterne end for designer.

Jeg har endnu ikke fundet en dansk forhandler af de smukke produkter, men du kan købe Emma von Brömssens tig via hendes egen webshop her. Priserne starter ved 149,- svenske kroner.

– Monica Weidemann

illustration plakat fugl blade blomster svensk design emma von brømssen 1

notesbog akvarel tekstilkunster pude hør illustration plakat fugl blade blomster svensk design emma von brømssen 3

håndmalet illustration trane pude hør plakat fugl blade blomster svensk design emma von brømssen 4

tapet fugl trane blå pude hør illustration plakat fugl blade blomster svensk design emma von brømssen 5

tapet vand fugl trane blå pude hør illustration plakat fugl blade blomster svensk design emma von brømssen 6

illustration fugl blade blomster emma von brömssen svensk designer

pude hør blå smukt mønster blade blomster emma von brömssen svensk designer

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar