Det er ikke til at se det, hvis man ikke lige ved det, men det er faktisk et billede fra København. Nu som fotokunst fra Foto Factory.
Kontor, Soveværelse, Stue, Til væg

Nye plakater fra Foto Factory

Det er ikke til at se det, hvis man ikke lige ved det, men det er faktisk et billede fra København. Nu som fotokunst fra Foto Factory.

Det er ikke til at se det, hvis man ikke lige ved det, men det er faktisk et billede fra København. Nu som fotokunst fra Foto Factory.

Københavnske åndehuller

Igår fik I Langeland – en ø jeg skatter højt for de mange gode minder med min familie der. I dag skal vi til storbyen med Foto Factory. Helt præcist København. Det er ikke lige til at se det, men det er netop også pointen. De grønne åndehuller i København er med til at give byen sin unikke charme.

”Byen er andet end cafeer og trafik. Inde blandt det voksende virvar af nye bygninger findes små oaser, hvor man kan få følelsen af at være i det fri. Det er her, vi selv søger hen, når vi trænger til en pause i byen, og det er temaet, vi arbejder med i denne kollektion. De små naturlige fristeder, hvor der findes noget utæmmet og organisk.”

– Maria Rosendal, Foto Factory

Jeg er helt enig med Maria og Martin. Om ikke lang tid smider danskerne sig på selv den mindste grønne plet de kan finde. Bare fordi at de kan. Sommeren er et modsvar til den kolde, grå og våde tid, der kendertegner vinterhalvåret i Danmark. Til gengæld sætter vi også så meget mere pris på vores udendørsarealer og ikke mindst den danske natur både på landet og i byen.

Hvilken plakat er din favorit?

– Monica Weidemann

fotokunst københavn åndehul dansk design foto factory 1 fotokunst københavn åndehul dansk design foto factory 2 fotokunst københavn åndehul dansk design foto factory 3 fotokunst københavn åndehul dansk design foto factory 5

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar