Der hvor skoven kysser havet - Langeland! Plakat fra Foto Factory.
Til væg

Langeland som kunst

Der hvor skoven kysser havet - Langeland! Plakat fra Foto Factory.

Der hvor skoven kysser havet – Langeland! Plakat fra Foto Factory.

Fotokunst med natur

Jeg har et ømt punkt for Langeland. Øen fylder meget i bevidstheden hos min mands familie, som kommer derfra. Vi har stadig familie bosiddende på øen og kommer jævntligt i sommerhus på øen. Og selv om den er forbundet med broer via Tåsinge og Siø, så føles øen mere isoleret. Der har længe været fokus på øens skrantende økonomi og at den er en del af udkantsdanmark. Men tag ikke fejl af at øen har masser at byde på. Øen har et rigt kunstnerliv og en skøn natur. Begge ting nyder vi godt af når vi er på de kanter.

Heldigvis er der også andre der kan se det – Foto Factory har lavet en dejlig plakat, der tydeligt viser hvordan strand og skov mødes i vandkanten flere steder på Langeland. Plakterne fås i forskellige størrelser og koster fra kr. 250,-

Foto Factory er super gode til at fange naturen med deres linse og jeg kan varmt anbefale deres værker fra både Danmark, Skotland m.fl.

Er der andre der har et specielt forhold til en ø, og hvis ja, hvilken?

– Monica Weidemann

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar