Porcelænsblomst på krukke fra Louise Dorphs brand A Simple Mess.
Badeværelse, Entré, Formland, Kontor, Køkken, Soveværelse, Stue

Fuld fart – presse og messer

Porcelænsblomst på krukke fra Louise Dorphs brand A Simple Mess.

Porcelænsblomst på krukke fra Louise Dorphs brand A Simple Mess.

Når arbejde og fritid forenes

Det er ikke så meget tid jeg har ofret på denne side de seneste uger. Lysten har ikke manglet, men tiden. I mit daglige virke sidder jeg med salgsagenturet The Danish Sales Agency, hvor jeg sælger design ind til forhandlere. Det gør jeg for flere brands; Kirstine Falk, YAI YAI, Nordic Function, dot aarhus og dims. Det er vanvittigt spændende at følge med i deres udvikling samt at spare med designerne omkring deres brand og produkter.

Men nu skal alt jo ikke handle om dem, men mere om hvad der har fyldt siden nytår. Det har kommunikationsdelen. Hjemmesiden er ved at få en make over – langt fra færdig endnu, men der arbejdes på det! Derudover har jeg brugt en del tid på at besøge magasinredaktioner for at gøre opmærksom på agenturet og vores deltagelse i den kommende branchemesse Formland. Det er netop den messe jeg er ambassadør for. Aaaah, men se hvordan det hele hænger sammen!

Forskelle på messer

Jeg har selv nået at besøge 2 messer; Nordstil i Hamburg og Formex i Stockholm. Lad det være sagt således: jeg personligt var ikke så fanget af den tyske messe. Den i Stockholm var langt mere interessant.

Hamburg bød dog på en interessant iagtagelse. Når man besøger Formlands Foodhall er der maaaaange der står med chokolade, diverse sliktyper o.lign. På Nordstil var det pestoer og glas/flasker med smukke bagemix der dominerede. Jo bevares var der chokolade, men slet ikke i samme mængde som i Danmark.

Formex er spændende for mig at se for at se de nye up coming designere fra Sverige/Finland. De tager oftest på Formex frem for en dansk messe. Men Formex er altså også pæn stor. Til gengæld var det sjovt at se at der var ikke et brand med respekt for sig selv der ikke havde lavet en bakke. Og allerhelst rund laminat.

I får her lidt billeder fra de to messer.

– Monica Weidemann

Illustration fra Emma von Brömssen.

Illustration fra Emma von Brömssen.

Pude fra Emma von Brömssen.

Pude fra Emma von Brömssen.

Tatoveringer fra Imiform.

Tatoveringer fra Imiform.

Illustration fra Imiform - den fås også på pude og bakke.

Illustration fra Imiform – den fås også på pude og bakke.

Sød bakke fra Firne Little Day.

Sød bakke fra Firne Little Day.

Tegninger tegnet af Mona Johansson. Både illustrationer og puder sælges fra Fine Little Day.

Tegninger tegnet af Mona Johansson. Både illustrationer og puder sælges fra Fine Little Day.

Glas fyldt med tørret mad. En nem og smuk måde at have et nemt måltid mad stående i skabet.

Glas fyldt med tørret mad. En nem og smuk måde at have et nemt måltid mad stående i skabet.

Flotte etuier og ure fra I Like Paper.

Flotte etuier og ure fra I Like Paper.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar