En foldebar diskokugle fra hollandske Kleveringen. Kan nu købes hos århusianske dims studio.
Århus, Badeværelse, Entré, Køkken, Soveværelse, Stue, Til dig, Til væg, Uderummet

dims studio er åbnet i Århus

En foldebar diskokugle fra hollandske Kleveringen. Kan nu købes hos århusianske dims studio.

En foldebar diskokugle fra hollandske Kleveringen. Kan nu købes hos århusianske dims studio.

Et univers af dimser

dims er et lille dansk farveunivers bestående af forskellige produkter til boligen. Firmaet har bestået i lidt over 2 år. De er et festfyrværkeri af farver og mønstre, der lever i en verden uden begrænsninger.

Designernes egen bolig er lige så kulørt og festlig som deres designs. Nu har de udvidet deres univers og skruer op for festen i boligen ved at åbne dims studio i Borggade i midten af Århus. På hylderne finder man udover dims’ egne produkter flere udenlandske producenter samt nogle der stadig er ret ukendte i Danmark. Men der er også gamle kendinge i form af bl.a. Rice, Broste, Semi Basic m.fl. Blandt de nye skulle du tage og kigge på danske RAZ spa, Bak & Bay, spanske Depeapa, hollandske Kleveringen, spanske Woouf og mange flere.

Spring ud i farverne

Jeg glæder mig meget til at den danske indretning bliver udfordret lidt af dims studio. Der findes kun meget få butikker i Danmark, der har en lige så kulørt tilgang til boligen som dims har. Det skyldes naturligvis det store fokus, der længe har været på slow living, nordic lifestyle og de dæmpede farver. Og det skal I ikke høre et ondt ord om!

Hvis man ikke er så farvemodig, så vil jeg varmt anbefale at se isoleret på produkterne. Se på en enkelt sjov vase eller kop og se om den/det ikke vil passe ind i mindre målestok i egen bolig? Så kan man altid udvide efterhånden som man forelsker sig i de mange vidunderlige designs man finder i butikken. Men lad være med at bekymre dig så meget – allerede nu kan forretningen se at der er masser af mennesker der godt tør de mange energifyldte farver og prints med sig hjem.

Butikken har åbent i hverdagene 10-17.30 og lørdag 10-14. På sigt følger hjemmesiden med så man kan shoppe de skønne ting uanset hvor man sidder i Danmark.

Ses vi i butikken?

– Monica Weidemann

bak og bay origami øreringe dims studio

hudpleje økologisk raz spa dims studio

sparebøsse guld hare kanin kleveringen dims studio

taske depeapa dims studio

illustration depeapa dims studio

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar