Skønne trædukker fra Lucie Kaas og Sketch.inc. Kokeshi rocks!
Kontor, Stue

Den ny it-dukke

Skønne trædukker fra Lucie Kaas og Sketch.inc. Kokeshi rocks!

Skønne trædukker fra Lucie Kaas og Sketch.inc. Kokeshi rocks!

Lucie Kaas-kokeshidukke

Drømmer du om at bestemme hvad Karl Lagerfeld skal sige? Eller Anna Wintour? Åh, hvor ville jeg gerne være hende der kom med et skarpt blik og en spids trutmund ligesom Meryl Streep gjorde i The Devil wears Prada. Nu har jeg chancen! Sådan næsten da… Jeg kan i hvert fald styre de sjove figurer fra Lucie Kaas. Hvem er din favorit? Jeg tror faktisk min er Karl Lagerfeld. Man kan få nogle generelle figurer ala en klovn og pirat, men jeg synes at karikaturerne at rigtige mennesker er sjovest; Dali, David Bowie, Chanel, Andy Warhol m.fl.

Dukkerne kaldes Kokeshi og det er firmaet Sketch.inc der har lavet dem for Lucie Kaas. Faktisk kan du få lavet din egne custome made Kokeshi-dukker. Se her. Pris fra GBP 50,-

I øvrigt søger Lucie Kaas medarbejdere lige nu – mon man kan blive betalt i dukker? Følg med i Lucies Kaas-verdnen på Instagram.

Dukkerne fra Lucie Kaas forhandles flere steder i Danmark og kan købes online her. Pris fra kr. 249,-

– Monica Weidemann

kokeshi trædukke sketch inc lucie kaas andy warhol dali marilyn monroe 1 kokeshi trædukke sketch inc lucie kaas andy warhol dali marilyn monroe 2 kokeshi trædukke sketch inc lucie kaas andy warhol dali marilyn monroe skelet pumpkinmand 3 kokeshi trædukke sketch inc lucie kaas andy warhol dali marilyn monroe coco chanel anna wintour karl lagerfeld 4

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar