Cykelhylden GREN fra danske Made by Bent.
Entré, Stue, Til væg, Uderummet

Smart cykelophæng

Cykelhylden GREN fra danske Made by Bent.

New Yorker-stemning med indedørs cykel

I bedste New Yorker stil vælger flere i de større danske byer at tage deres cykler med indenfor når de ikke er i brug. Oftest er det cykelentusiaster der har købt relativt dyre cykler, som de gerne vil passe på. Og det er nu en gang et faktum er der bliver stjålet en del cykler i storbyerne.

Så i stedet for at cyklen skal stå og optage gulvplads i entréen, så vil jeg varmt anbefale dette smart ophæng GREN til cyklen. Det er lavet af danskeren Lasse Bent Bøchmann Sundgaard, der til daglig bor i Hamburg. Brandet hedder Made by Bent. Vægophænget eller cykelhylden om man vil, fås i både eg og valnød og overfladen er voksbehandlet, så det ikke behøver at skulle plejes.

I Danmark kan ophænget købes online hos Moods.

Måske du kender en, der har cyklen indendørs? Eller én der er stilbevidst og gerne vil have et smukt ophæng i garagen? Ja, så er det her da en oplagt gave!

Pris kr. 1700,- (Inkl fragt)

Cykelhylden GREN fra danske Made by Bent.

Cykelhylden GREN fra danske Made by Bent.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar