Køkken

Hold kaffen varm med uld

Grafisk strik giver moderne tehætter og stempelkandevarmere fra A Hint of Neon.

Grafisk strik giver moderne tehætter og stempelkandevarmere fra A Hint of Neon.

Lækker strik til kaffe og te

Det er ved at være noget tid siden at jeg opdagede A Hint of Neon. Navnet fangede mig – og så lavede hun den gang nogle super flotte sengetæpper af overskudstof fra modeindustrien. Tanken om at affald kunne gøres til noget smukt tiltalte mig meget. Det er meget de rene farver, enkle mønstre og historien bag der gør at jeg har et blød punkt for dette brand.

Hun har bevæget sig i en lidt mere kunstnerisk retning med nogle relieffer og vægtæpper nu. Meget smukke, men det er ikke det der fanger min opmærksomhed i dette øjeblik. For samtidigt med vægdekorations-produktionen har hun gang i en strik af stempelkandevarmere og tehætter. Begge i smukke grafiske mønstre og farver er på mode nu. De enkle mønstre, rene farver, materialets kvalitet giver en lang holdbarhedstid på varmerne. De går ikke lige af mode foreløbigt!

Der ligger ca 10 timers arbejde i hver kandevarmer. De er håndstrikkede og kan derfor variere en smule. Men der er masser af mønstre og farver at vælge i mellem.

Pris kr 750,-

tehætte stempelkandevarmer tevarmer, håndstrikket grafiske mønstre dansk uld karry blå grå sort grøn a hint of neon 2 tehætte stempelkandevarmer tevarmer, håndstrikket grafiske mønstre dansk uld karry blå grå sort grøn a hint of neon 3 tehætte stempelkandevarmer tevarmer, håndstrikket grafiske mønstre dansk uld karry blå grå sort grøn a hint of neon 4 tehætte stempelkandevarmer tevarmer, håndstrikket grafiske mønstre dansk uld karry blå grå sort grøn a hint of neon 6 tehætte stempelkandevarmer tevarmer, håndstrikket grafiske mønstre dansk uld karry blå grå sort grøn a hint of neon 7 tehætte stempelkandevarmer tevarmer, håndstrikket grafiske mønstre dansk uld karry blå grå sort grøn a hint of neon 8 tehætte stempelkandevarmer tevarmer, håndstrikket grafiske mønstre dansk uld karry blå grå sort grøn a hint of neon 9 tehætte stempelkandevarmer tevarmer, håndstrikket grafiske mønstre dansk uld karry blå grå sort grøn a hint of neon 10 tehætte stempelkandevarmer tevarmer, håndstrikket grafiske mønstre dansk uld karry blå grå sort grøn a hint of neon 11

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar