En lækker detalje på pakken er gavemærket. Volder de hjemmelavede dig problemer, så få her et trick til smukke mærker.
DIY, Jul

Gratis julemærker

En lækker detalje på pakken er gavemærket. Volder de hjemmelavede dig problemer, så få her et trick til smukke mærker.

En lækker detalje på pakken er gavemærket. Volder de hjemmelavede dig problemer, så få her et trick til smukke mærker.

Mangel på tegneevner?

Nu er det ikke alle der er lige hårde til at tegne, så det ser mega lækkert ud. Du kender den godt – den der lækre enkle streg, der henkastet er kradset ned på et stykke papir og med få linier ligner noget en helt utroligt øvet person har lavet. Spørg bare min datter! Hun er dybt frustreret over at hendes tegninger ikke ligner det jeg laver og jeg er irriteret over at mine ikke ligner noget en professionel grafiker har lavet… Jo jo, ved godt at vi sætter niveauet højt for os selv. Vi stræber jo hele tiden efter at blive bedre. Lige pt er det alle mærkerne til julegaverne vi kæmper med. Nogle er mere vellykkede end andre. Men helt godt synes ingen af os at det er.

Så, er du i samme båd som os, og alt for godt kender følelsen af at dine tus-tegninger ikke ligner noget andre vil give penge for, så snyd!

Pinterest en evig inspirationskilde

Det er ganske enkelt: Smut en tur forbi Pinterest og søg på free printable Christmas tags. Der dukker et hav af muligheder op! Så er det bare at sætte printeren til. Vær opmærksom på at nogle tags er yderst smukke i farverne, men at du måske bare har en sort/hvis printer stående. Det bliver derfor langt fra den samme wow-oplevelse som på billederne. Gå efter en enkelt sort streg. Det giver oftest den bedste effekt.

Print, klip og sæt mærkerne på gaverne! Til og fra mærkerne er ofte prikken over i’et på julegaverne, så man må altså gerne gøre lidt ud af det! Det kunne være den viste på billedet foroven. Den fandt jeg på Goosberrymoon. Der er i øvrigt mange andre smukke tegninger.

Har du brug for yderligere inspiration til indpakning, så se mappen Wrap It på min Pinterest og få idéer til kreativ og smuk indpakning af gaver.

julegaver indpakning inspiration kreativ smukke gaver 7

julegaver indpakning inspiration kreativ smukke gaver 1

julegaver indpakning inspiration kreativ smukke gaver 2

julegaver indpakning inspiration kreativ smukke gaver 3

julegaver indpakning inspiration kreativ smukke gaver 4

julegaver indpakning inspiration kreativ smukke gaver 5

DIY with the Sweetest Occasion

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar