Lav selv smukke ophæng i samarbejde med Frederikke Aagaard.
Soveværelse, Stue

DIY med Frederikke

Lav selv smukke ophæng i samarbejde med Frederikke Aagaard.

Lav selv smukke ophæng i samarbejde med Frederikke Aagaard.

Lav selv ophæng med søpindsvin og krystaller

Frederikke Aagaard laver de smukkeste ophæng med søpindsvin og perler. Jeg skrev om dem for ca. halvandet år siden, og ophængene er ikke blevet mindre spændende med tiden. De er unikke og fremstår som små kunstobjekter. I vinduet vil gennemsigtige perler reflektere lyset på fineste vis. Ophængene er også oplagte at hænge nogle stykker sammen i et trapperum, hvor der er højt til loftet. Materialerne er bl.a. silke, marmor, sølv, glas, keramik, messing, horn, jade, krystaller og andre eksklusive materialer.

Men du kan du selv få en fornemmelse af at være kunstner eller kreativ med Frederikke Aagaard. Hun har lavet en DIY-version der kan købes hos Designselective. Super smart fundet på og en oplagt gaveidé til jul. Men det er snart ved at være sidste chance, hvis tingene skal nå frem inden jul…

Pris kr. 365,-

I øvrigt en ret skarp pris, da de færdiglavede koster mellem 1450,- og 1850,-

søpindsvin ophæng perler krystal jade silke marmor Frederikke Aagaard Designselective diy kreativ lav selv 5

søpindsvin ophæng perler krystal jade silke marmor Frederikke Aagaard Designselective diy kreativ lav selv 4

søpindsvin ophæng perler krystal jade silke marmor Frederikke Aagaard Designselective diy kreativ lav selv 3 søpindsvin ophæng perler krystal jade silke marmor Frederikke Aagaard Designselective diy kreativ lav selv 2 søpindsvin ophæng perler krystal jade silke marmor Frederikke Aagaard Designselective diy kreativ lav selv 1

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar