Bornholmerure i keramik fra Mølgaard og Marcussen.
Kontor, Stue

Tiden går hos Mølgaard & Marcussen

Bornholmerure i keramik fra Mølgaard og Marcussen.

Bornholmerure i keramik fra Mølgaard og Marcussen.

Moderne bornholmerure

Sådan nogenlunde lød overskriften på et indlæg for et par år siden da jeg skrev om det nyåbnede keramikværksted på Bornholm; Mølgaard & Marcussen. Deres ure var den gang, lige så vel som i dag, super fine. De ramte perfekt tidsånden med det taktile (overflader der ikke bare er flade, men næsten kræver at blive rørt ved) samt nordic living/slow living.

Sortimentet har udviklet sig meget over de seneste par år, men det er stadig urene, der fanger min opmærksomhed. På webshoppen finder man standardurene. Men så er der lige de der ure, hvor der er leget med glasuren inden uret er blevet brændt. De bryder med urets pænhed og får et mere legende udtryk. Specialudgaverne kan man se, hvis man følger med på Facebook. Her er keramikerne super gode til at lægge billeder op, så man kan følge med i deres travle hverdag. Men man skal nok have lavet en aftale om en specialudgave for at være heldig at få fingeren i et. For de lokale er også meget glade for urene og de forsvinder næsten lige så hurtigt som de bliver fremstillet.

Pris fra kr.

– Monica Weidemann

bornholmer ur keramik porcelæn moderne vægur ur mølgaard marcussen 6 bornholmer ur keramik porcelæn moderne vægur ur mølgaard marcussen 5 bornholmer ur keramik porcelæn moderne vægur ur mølgaard marcussen 4 bornholmer ur keramik porcelæn moderne vægur ur mølgaard marcussen 2

bornholmer ur keramik porcelæn moderne vægur ur mølgaard marcussen 1

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar