Not Just A Table fra danske Nordic Function.
Soveværelse, Stue

Julegaveønske: skammel-bord fra Nordic Function

Not Just A Table fra danske Nordic Function.

Not Just A Table fra danske Nordic Function.

Multifunktionel skammel… bord

Det er pi… smart det der bord… skammel fra Nordic Function! Kan ikke bestemme mig hvad jeg vil bruge det til, men pointen er jo netop at jeg ikke skal bestemme mig nu. Det kan bruges som et sidebord og behov laves om til en skammel. Bordets flade er et låg, der vendes. På undersiden af bordpladen er der monteret en hynde, så når man får brug for en taburet, så kan men nemt og hurtigt få en luksuriøs skammel ud af bordet.

I en verden, hvor alt mange har fokus på funktion, og ikke mindst multifunktion, for at spare plads i boligen, er dette møbel genialt. Og meget meget smukt! Det er super godt lavet, Camilla Bernth!

Jeg er egentlig ret glad for mine læderpuffer derhjemme. De bliver brugt som fodskamler, ekstra siddeplads og små borde. Men fik jeg Not Just A Table i julegave, så ville jeg ikke have noget problem med at skille mig af med de to andre!

Pris fra kr. 3998,-

Tag lige og tjek hjemmesiden ud, for der er andre smukke designs, man nemt kan forelske sig i.

– Monica Weidemann

skammel tarburet sidebord sengebord sofabord lille læderhynde danks design eg ask nordicfunction 2

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar