Julemanden som hipster eller er det hipster at være julemand?
Jul, Til væg

Hipster julemand

Julemanden som hipster eller er det hipster at være julemand?

Julemanden som hipster eller er det hipster at være julemand?

Julen kommer snigende

Vi tog hul på julen den anden dag, hvor vi havde fundet en masse julekalendre frem. Personligt kunne jeg godt bruge 3-4 stykker af dem. De næste par indlæg vil have fokus på julepynt. Jeg er selv ikke den store fan af rød eller at plastre min stue til med guirlander og kravlenisser (stakkels mine børn. De får et traume for livet over den manglende jul…). I stedet vælger jeg farver der allerede er i boligen; hvis, grå, træ, grøn. Og så noget glimmer! Det plejer at fingere meget godt. Ungerne må have alt det røde de vil på værelset. Jeg prøver at bruge naturlige materialer; gran, kogler, grene, mos mm. når jeg pynter op. Jeg synes man kan komme ret langt med få ting.

Julemand til væg

Én af de ting der kunne snige sig ind i mit hjem denne vinter kunne være den søde julemand fra det nystartede firma WoodsUp. Han har fået en smart brille på, der leder tankerne på den såkaldte hipster mand i Danmark. Man kan vist egentligt ikke kalde ham en hipstermand, når halvdelen af de danske mænd ser sådan ud…?

Tilbage til WoodsUp! Deres fokus vil være laserskåret interiør i træ. I hvert fald til en start. Så må vi se hvad deres kreative hjerner finder på hen ad vejen. Måske de kunne finde på at lave en kasket til julemanden, så han kunne blive hængende på væggen resten af året? Det vil da være et nemt tilbehørs-salg!

Pris kr. 199,-

– Monica Weidemann

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

1 Kommentar

  • Svar WoodsUp 15. november 2016 at 9:21

    Tusind tak for den meget fine omtale af os og vores hipsternisse. Han glæder sig til at komme ud i en masse hjem, her til jul. Og du har allerede luret hvad der snart kommer i shoppen… der kommer nemlig mere af samme slags, som ikke kun pynter ved juletid 🙂

    De bedste julehilsner
    WoodsUp

  • Skriv en kommentar