HVad er smukkest? Blomsterne eller vasen fra Nordstjerne? Det er svært at vælge...
Stue

Vase på stativ

HVad er smukkest? Blomsterne eller vasen fra Nordstjerne? Det er svært at vælge...

Hvad er smukkest? Blomsterne eller vasen fra Nordstjerne? Det er svært at vælge…

Nordstjernes nye stjerne

Kender du Nordstjerne? De har været synonym med smukke produkter i forskellige farver marmor de seneste år. I vinters kom der en masse produkter i farvet ruskind; æsker, bakker mm. Lækre og luksuriøse! Endnu en gang har de overgået sig selv og lavet en vase, der er kommet på min ønskeseddel til jul.

Den smukke vase er lavet i klar glas og formet som en urne med rundet bund. Jeg er ikke helt sikker på om den selv kan stå, men den er i hvert fald sat på et stativ i messing. Og det er netop denne kombination der gør vasen både fuldendt og smuk! Blomsterne plejer at være det der tager fokus, men denne gang får de hård kamp fra den flotte vase.

Stativet kan vælges i både blank og mat messing samt i en sort udgave. Jeg er klart mest til den matte, men de andre er ikke mindre smukke. Vasen fås i 2 størrelser; 27 og 35 cm høj.

Lige nu er alle varianter udsolgt fra Nordstjernes egen webshop, men mon ikke bare det er fordi der er en masse søde forhandlere der har bestilt den hjem. Så ud i forretningerne og køb den! Men lad lige en enkelt være tilbage til mig…

Pra fra kr. 549,-

– Monica Weidemann

vase stativ mat messing sort blank nordstjerne glas nyt design smuk flot luksuriøs julegave gaven til hende blomster jubilæum dansk design vase stativ mat messing sort blank nordstjerne glas nyt design smuk flot luksuriøs julegave gaven til hende blomster jubilæum dansk design2 vase stativ mat messing sort blank nordstjerne glas nyt design smuk flot luksuriøs julegave gaven til hende blomster jubilæum dansk design3

vase stativ mat messing sort blank nordstjerne glas nyt design smuk flot luksuriøs julegave gaven til hende blomster jubilæum dansk design4

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar