Få dit eget vægmaleri derhjemme - de store tapetbilleder virker helt luksuriøse og kan bruges i mange sammenhænge i boligen.
Kontor, Soveværelse, Stue, Til væg

Kæmpebillede af tapet

Få dit eget vægmaleri derhjemme - de store tapetbilleder virker helt luksuriøse og kan bruges i mange sammenhænge i boligen.

Få dit eget vægmaleri derhjemme – de store tapetbilleder virker helt luksuriøse og kan bruges i mange sammenhænge i boligen.

Selvklæbende vægmaleri på tapet

For et stykke tid siden skrev jeg om det smukke kaktus-tapet fra Anewall. Smukke akvarel-kaktusser der gør sig hos både børn og voksne.

Nu har jeg forelsket mig i deres vægmalerier på tapet. Jeg prøver at forestille mig hvor jeg kan få plads til dem. Vægmaleriet kommer i fire baner tapet. De fås i to udgaver. Ét der er selvklæbende og nem at fjerne igen. Den anden skal man bruge lim til, men måske den også holder bedre?

Priserne starter ved $ 389,-

De store billeder er en nem måde at skabe både stemning i rummet på. Denne lettet dekorationsform kan bruges enten til at skabe dybde i et rum eller evt. som hovedgærde ved en seng. Det er ikke tanken at de skal fylde en hel væg, men mere fremstå som en maleri/billede i stor størrelse. Jeg kunne bestemt godt være fristet af at gøre det, hvis bare jeg havde en ledig væg…

– Monica Weidemann

vægmaleri tapet anewal dekoration væg flot smart skyer bjerge 3

vægmaleri tapet anewal dekoration væg flot smart skyer bjerge 2

vægmaleri tapet anewal dekoration væg flot smart skyer bjerge 5

vægmaleri tapet anewal dekoration væg flot smart skyer bjerge skibe sort hvid blomstr 4

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar