Kulørte illustrationer der er blevet til i samarbejde mellem Champagne Pony Club og Llew Mejia.
Til væg

Champagne Pony Club har fået flere heste

Kulørte illustrationer der er blevet til i samarbejde mellem Champagne Pony Club og Llew Mejia.

Kulørte illustrationer der er blevet til i samarbejde mellem Champagne Pony Club og Llew Mejia.

Llew Mejia og hesteplakater

Champagne Pony Club har ikke mange måneder på bagen og de udvider kraftigt deres sortiment. Blandt de nye ting finder man de flotte farverige plakater fra den mexicansk-amerikanske kunster Llew Mejia. Som barn rejste han med sine forældre frem og tilbage mellem Mexico og den amerikanske vestkyst.

Hans illustrationer bære et tydeligt præg af den mexicanske indflydelse, selv om Llew i dag bor i San Francisco. Han har tidligere illustreret til bl.a. Starbucks, Havana Club Rum, Colette, Hermes, Oak nyc, Patagonia og Adidas m.fl.

Måden hestene er tegnet på minder mig om nogle billeder min mor købte omkring 1980 på en rejse i Bulgarien. Den gang sagde billederne mig ikke noget, men i dag får jeg meget tid til at gå med at se på hvordan de ornamenterede figurer og motiver. Det er lidt på samme måde med de to heste.

De to illustrationer Year of the Horse og Horse of the high plains er blevet til i et samarbejde mellem Llew Mejia og Champagne Pony Club. Godt arbejdet! Billederne sælges både med og uden ramme og der er flere muligheder for valg af ramme. Værkerne måler henholdsvis 50x 70 og 70×50.

Pris fra kr. 350,-

Og forresten! Så har de 2 plakater været så populære at Llew har tegnet to mere til de champagnetørstige heste i Ebeltoft. De er i skrivende stund på vej i trykken og vil snart være at finde på shoppen.

– Monica Weidemann

hest illustration plakat poster champagne pony club ameriaksnk kunstner Llew Mejia3 hest illustration plakat poster champagne pony club ameriaksnk kunstner Llew Mejia2

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar