Craft iPad etui fra Monograph by House Doctor.
Til dig

Beskyt din iPad med papir

Craft iPad etui fra Monograph by House Doctor.

Craft iPad etui fra Monograph by House Doctor.

Papiretui

House Doctor har lavet en rå indpakning til din iPad. Faktisk er det deres sub brand Monograph der har fremstillet den lille sag i papir og bomuld. Det kraftige brune papir har man set mere og mere i indretningen de seneste år på store poser til opbevaring; legetøj, vasketøj mm. Monographs iPad etui minder lidt om en foret kraftig kuvert. Bare mere cool! En stilig indpakning til din iPad når du er på farten. Smart på fart. Super slogan til Monographs iPad etui (I må gerne bruge det, House Doctor). Måske kan man ligefrem dekorere coveret selv, når nu det er lavet af pair…? Frem med tusserne!

Noget af det meget interessante ved dette iPadcover er prisen. Hos Livingshop kan den erhverves for bare kr. 120,-

– Monica Weidemann

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar