Luksus toilettaske i sort kernelæder fra Ham & Lerche.
Badeværelse, Kontor, Til dig

Because we låååve good design!

Luksus toilettaske i sort kernelæder fra Ham & Lerche.

Luksus toilettaske i sort kernelæder fra Ham & Lerche.

Ham & Lerche

Det er liiiiige nemlig hvad vi gør her på MoWe design! Og vi bliver helt estatiske når nye designere griber chancen for at leve en drøm og passion ud. I dette tilfælde er det designerparret Ham & Lerche – Line og Alexander.

Jeg faldt til at begynde med for deres multifunktionelle boxe i flere størrelser. Et helt enkelt princip, hvor de to halvdele sættes samme, men samtidigt fungerer som opbevaring hver især når de er adskilt. Og så er der lige det med at Line og Alexander er nogle ekstremt søde mennesker!

Luksus læder skaber afhængighed

Jeg har én af de store. En stor, lækker sort sag i kraftig kernelæder. Og den bliver primært brugt til at pakke dullegrejet i når jeg skal på weekend. Og det er den helt perfekt til. Ansigtscremer, en bodyolie og det løse. Jeg har én gang oplevet at en flaske lækkede en anelse. Men det var super nemt at tørre af og læderet så næsten ud som om det synes det var dejligt at blive smurt lidt ind.

Jeg er simpelthen så imponeret over hvor godt den holder formen. Den kraftige læder er perfekt beskyttelse for de små tuber jeg slæber rundt på. Den er bare lidt stor. Men det er jo en knald god undskyldning at investere i en box, der er lidt indre til en håndcreme, maskare, neglefil og en lipgloss.

Stil, kvalitet og funktionalitet

Mit største problem er nok umiddelbart at jeg vil have den med hver dag. Følelsen af at åbne sin taske og se på noget lækkert design er uforligneligt. Nogle vil da ganske givet kalde mig en designsnob men Invest in design – invest in life quality. Jeg køber gerne ting i Søstrene Grene, men jeg bliver altså gladere for et produkt, hvor der er lagt kærlighed, tanke og handling i det. Så jeg vil aldrig købe kopier! Og der fik jeg så flettet sagen om Anne Black og Nettos kopier ind i en tekst om læder. Vidste du at Anne Black har været nødt til at fyre 2 af hendes 3 medarbejdere, da salget er faldet så voldsomt efter Netto havde kopier af hendes ting i butikkerne? Not okay, guys! Og nu gør Coop noget lignende med Kubusstagen. Jeg bliver så træt!

Men lad nu det ligge og lade os vende tilbage til essensen af dette indlæg. Kort sagt: Jeg er en sucker for det gode design, hvor alt går op i en højere enhed; udseende, kvalitet og funktionalitet. Derfor elsker jeg Ham & Lerches produkter!

Udover den lækre sorte læder kan man også få en en neutral og marineblå kernelæder. Priserne starter ved kr. 190,-

– Monica Weidemann

toilettaske læder box kernelæder æske dansk design ham lerche århusdesigner luksus lækkert smukt1

toilettaske læder box kernelæder æske dansk design ham lerche århusdesigner luksus lækkert smukt3

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar