Badeværelse, Entré, Køkken, Stue, Til dig, Til væg, Uderummet

Amsterdam here I come

Amsterdam i en forlænget weekend - hvad skal man se på interiør- og designfronten?

Amsterdam i en forlænget weekend – hvad skal man se på interiør- og designfronten?

Hvad skal jeg se af design i Amsterdam?

Jeg har sat kryds ved et par museer der skal ses/genses når jeg smutter til Amsterdam. Men hvad er der af interiør og design man skal se? Er der en restaurant eller et byrum du synes man ikke må gå glip af?

Det er ved at være 12-14 år siden jeg sidst har været i Amsterdam og jeg kunne godt tænke mig at blive inspireret lidt til både mit arbejde med salgsagenturet The Danish Sales Agency samt bloggen her. Nogle af de forslag jeg har læst på andre blogs er af ældre dato og jeg vil derfor gerne høre om noget der er lidt nyere.

Trend Crush har lavet en liste over butikker, men den er et par år gammel. Så mon ikke der er komemt en fed butik eller to til siden?

Stay har denne liste.

Iamsterdam ( Amsterdams hjemmeside for turister) har lavet en oversigt her.

Men jeg kunne godt tænke mig at se nogle lidt skæve ting og måske også en lækker café/restaurant.

Forslag modtages med kyshånd!

– Monica Weidemann

amsterdam inspiration weekend forlænget efterår tur interiør design indretning holland2

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar