Luksuriøs pleje til din bolig og dig fra danske Humdakin.
Badeværelse, Køkken, Til dig

Humdakin er lækkert

Luksuriøs pleje til din bolig og dig fra danske Humdakin.

Luksuriøs pleje til din bolig og dig fra danske Humdakin.

 

Vores designerhjerter banker varmt for nyt lækkert design. Denne gang er det danske Humdakin som har den danske natur og i særdeleshed skove og strande som inspirationskilder.

Både materialer og ingredienser finder de i naturen, for at gøre produkterne så rene og enkle som muligt – alt sammen med formål at glæde brugerne og deres familier. Renhed skal ikke bare en syntetisk lugt fra et rengøringsmiddel, men også være i valget af materialer og sammensætning af ingredienser samt æstetikken i designet. Det hele fremstår meget luksuriøst og lækkert!

Det er renhed på mange planer og det er slow living når det er bedst!

I den skandinaviske natur finder man mange skønne planter der har givet duft til cremer, sæber og rengøringsmidler; havtorn, salvie, kamilleblomst m.fl.

På tekstil-siden finder man flere lækre strikkede håndklæder og klude. Alle GOTS certificerede, hvilket er fuldt ud i tråd med tanken om renhed og enkelthed.

Bag firmaet står Camilla Schram. Vi havde fornøjelsen af at møde hende på Formland, aug. 16. Hun besidder en ekstrem energi og efter vores opfattelse er hun ikke typen der tager et nej for et nej. Hun er løsningsorienteret og knivskarp når det kommer til at formidle sin vision.

Og det kunne forhandlerne lide! Humdakin fik adskillelige nye forhandlere og vi spår derfor de lækre produkter en stor fremtid.

Følg med hos Humdakin på Instagram.

– Monica Weidemann

lækre design rengøringsmiddel sæbe opvaskemiddel GOTS certificeret humdakin dansk økologisk strikkede håndklæder klud  3

lækre design rengøringsmiddel sæbe opvaskemiddel GOTS certificeret humdakin dansk økologisk strikkede håndklæder klud personlig pleje creme luksus 2

lækre design rengøringsmiddel sæbe opvaskemiddel GOTS certificeret humdakin dansk økologisk strikkede håndklæder klud 4

lækre design rengøringsmiddel sæbe opvaskemiddel GOTS certificeret humdakin dansk økologisk strikkede håndklæder klud 5

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar