Skulpturel minimalisme fra Kristina Dam.
Entré, Soveværelse

En Dam i entréen

Skulpturel minimalisme fra Kristina Dam.

Skulpturel minimalisme fra Kristina Dam.

Fremtidens ikoniske designs

Nyhederne vælter ind fra designerne lige nu. Fremtidens ikoner præsenteres for presse og indkøbere i disse uger på messer rundt omkring i både ind- og udland.

For at skabe et ikonisk design skal man både lave noget der afspejler samtiden den er lavet i og samtidigt har en tidløs elegance over sig, så produkterne kan holde mange år ud i fremtiden. Man kan sagtens have en idé om hvilke af de nye produkter der har disse faktorer, men man kan alligevel blive overrasket af hvad kunderne ender med at købe. Skal jeg nævne den guldstribede vase fra Kähler? Den havde ingen forudset ville blive så populær som den ville.

Skulpturel minimalisme

Én af de nye spændende designs der kommer er fra danske Kristina Dam. Hun har bl.a. produceret denne entré-opbevaring til både overtøj og sko. Den hedder Grid Coat Stand og produceres i 2 farver; sort og hvid.

Den er helt enkelt i sit design og meget minimalistisk, hvilket vi fortsat ser præger mange hjem.  Den er ligeledes praktisk, da den ikke kræver en væg at stå op ad, så den kan bl.a. bruges i kontorlandskaber.

Pris kr. 3375,-

Hvis man helt frit måtte vælge på alle hylder så kunne jeg også godt tænke mig spejlet Outline mirror – et spejl der sidder i et stativ, hvorpå man kan hænge tøj. Er det mon for meget med begge ting?

– Monica Weidemann

Ikke kvadratisk, men praktisk, god og smukt.

Ikke kvadratisk, men praktisk, god og smukt.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar