Skeer af træ til salt og mel.
Køkken

Træskeer pynter madlavningen

Skeer af træ til salt og mel.

Skeer af træ til salt og mel.

Ordentlige køkkenredskaber

Jeg bliver så glad når jeg omgiver mig selv med detaljer der er smukke. De behøver ikke at være dyre eller blinke af glimmer. Bare være noget, som betyder noget for mig, men også meget gerne være noget man kan se der er gjort noget ud af, da det blev lavet.

I vores hjem elsker vi at lave mad. Når vi har tid kan vi sagtens tilbringe adskillelige timer på at gøre det ordentligt. Måske finder vi på nemme løsninger, men vi nyder maden mere, når vi har brugt tid og arbejdskraft på den. Og selv om vi ikke er for fine til en frost-pizza, så er der alligevel en større glæde ved maden når tingene bliver serveret på pænt service. Det smitter naturligvis også af på vores holdning til redskaber i køkkenet. Hos er der ikke plastskeer! 1. De er grimme 2. lyden af plast moden bunden af en gryde giver mig myrekryb!

Smukke skeer – flot servering

Derfor ønsker jeg mig nogle af disse smukke skeer fra Sweet Gum Co., Tennessee, USA. Det er muligt at der findes danske produkter der er lige så smukke, men de kan noget hos Sweet Gum Co. der får mig til at ønske netop deres skeer og produkter: de tager vildt lækre billeder af deres ting!

Skeerne fås i flere længder og størrelser. Og træsorter! Der er faktisk skeer af træ til ethvert formål; kaffe, mel, salt, madlavning, syltetøj… Og de er smukke! Træets varme glød giver mig lyst til at have flere forskellige, da de med hver deres trætype repræsentere deres særegne historie fra frø til fældning. På nogle er træets årer smalle andre brede og de varierer i farve og glød. Jeg er helt pjattet med dem, som I sikkert kan fornemme og glæder mig til at skulle en tur til staterne og købe nogle med hjem. Hvornår mon det bliver?

Når træet har en historie

Udover træskeer kan man købe smøreknive, spatulaer, skærebrætter mm. i træ. Det fælles for dem er at Sweet Gum Co. gerne vil give de lækre produkter en historie. Historierne og ikke mindst produkternes anvendelse samler os mennesker. Det skulle så gerne afføde flere fortællinger… Jeg vil i hvert fald gerne være med til at sprede kendskabet til Sweet Gum Co. og deres smukke historier.

– Monica Weidemann

Røreskeer med langt skafte i flere forskllige typer træ.

Røreskeer med langt skafte i flere forskllige typer træ.

Træet er behandlet med bivoks.

Træet er behandlet med bivoks.

Skærebræt i forskellige størrelser og træsorter og ikke mindst til forskellige formål; ostefad, pølsefad, tapasfad, frokost mm.

Skærebræt i forskellige størrelser og træsorter og ikke mindst til forskellige formål; ostefad, pølsefad, tapasfad, frokost mm.

De fine små smøreknive af træ vil klæde dit morgenbord. Hvis du ikke har en til hver gæst, så hav en liggende ved smøret, så alle kan nyde det smukke design.

De fine små smøreknive af træ vil klæde dit morgenbord. Hvis du ikke har en til hver gæst, så hav en liggende ved smøret, så alle kan nyde det smukke design.

Spatula af træ, er perfekt til at røre dejen sammen til brød.

Spatula af træ, er perfekt til at røre dejen sammen til brød.

Smuk ske til kaffebønnerne. Kaffeskeen fås i forskellige typer træ.

Smuk ske til kaffebønnerne. Kaffeskeen fås i forskellige typer træ.

Kortskaftet træske til f.eks. at tage mel og gryn med. Skeerne er så smukke at man næsten ikke nænner at gemme dem væk i skuffen.

Kortskaftet træske til f.eks. at tage mel og gryn med. Skeerne er så smukke at man næsten ikke nænner at gemme dem væk i skuffen.

Det er ren designorgasme at se så mange lækre træskeer sammen. Come to mama!!!

Det er ren designorgasme at se så mange lækre træskeer sammen. Come to mama!!!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar