Århus, Badeværelse, Stue

Ton Ton – nu med showroom

tonton2For et par år siden mødte jeg Anders fra Tonton på Finders Keepers i Århus. Han kan helt sikkert ikke selv huske det. Men den gang snakkede vi om hans æsker med låg og flotte bakker af beton. Snakken gik bl.a. på, hvor nemt det var at sælge videre via f.eks. webshop på grund af vægten.

Siden har jeg fulgt lidt med i hvad han har lavet; skammel, lysestage mm. Mange har ligeledes fulgt ham i Made in Denmark der var i TV hen over vinteren. Her afprøvede han sine evner af i nye materialediscipliner som porcelæn, horn, messing og træ. Programmerne var bygget som en konkurrence, hvor der for hvert afsnit blev kåret en vinder og til sidst blev fundet en samlet vinder. Det vandt Anders fra Tonton med en lille betondesign-serie af hylder og ophæng til badeværelset. TILLYKKE!

Men nu har Anders så siden sin TV-succes haft travlt. Efter programmernes afslutning har der været en stigende efterspørgsel og han har åbnet butik i Latinerkvarteret i Århus. En lille fin kælderbutik, hvor tingene kan ses og røres ved. Jeg var forbi på en kold og regnfuld forårsdag. De kolde temperaturer kunne bestemt ikke mærkes indenfor, hvor jeg blev mødt af et stort smil og en meget imødekommende medarbejder.

Spørger du dig selv, om beton kan være smukt, så skal du helt sikkert tage en tur forbi butikken. Her vil du se, hvor fint f.eks. beton og læder går i spænd. Eller hvor dekorativt det er med en betonbakke med stearinlys og muslingeskaller. Pinterest har de seneste år boomet med opskrifter på betondesigns, men ingen af dem er lige så flotte eller veltillavede som Anders’.

Priserne? De er mere end rimelige. Så hvad venter du på?

– Monica Weidemann

tonton1 tonton4 tonton3

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar