Børn, Soveværelse, Stue

Til alle kaktus-lovers!

Processed with VSCOcam with k1 preset

Kaktustapet

Måske havde jeg for mange kaktusser som barn til at jeg falder på halen over dem nu? Min far var rigtig god til at holde dem og derfor smittede hans entusiasme af på mig. Jeg havde derfor flere sorter. For at være helt ærlig så aner jeg ikke hvad de hedder. Jeg synes der at jeg har været der. I den der hovedkuldse forelskelse i kaktusser.

Men det ændrer ikke på det faktum at der er rigtig mange af jer der er helt pjattede med kaktusser. Og det skal I simpelthen bare have lov til at være! For jeg kan godt se der smukke i planterne og det lidt finurlige ved at en plante kan være så arrig i sit udtryk.

Kaktus der ikke stikker

Er det nu jeg skal underholde med hvordan min søde svigerinde som barn landende i et kaktus med i Kongens Have? Lad bare sige det sådan her; hun har det vildt stramt med kaktusser den dag i dag. Og nej, det er ikke hende der sætter næse-mærker på kaktusforretningens vindue i Jægerborgsgade på Nørrebro.

Men måske hun ville synes dette smukke kaktus-tapet fra Anewall? Jeg synes at vandfarve-effekten bløder fint op på den hårde plante og de grønne farver har et smukt spil på væggen. Tapetet har en selv-limende effekt, der gør det nemt at montere, men også at fjerne igen når du ønsker et nyt udtryk i boligen. Watercolor Cactus er blot én af mange muligeder fra firmaet der har specialiseret sig i smukke tapeter.

Jeg synes at det fine tapet kan gøre sig i de fleste rum; soveværelse, stue, børneværelser, entré, kontor… Og den grønne farver bliver man sjældent træt af.

Mål 3,55 x 2,74 m

Pris $ 399,-

– Monica Weidemann 

kak2

kak3

kak4

kak5

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

5 Kommentarer

 • Svar Gine 3. maj 2016 at 13:52

  Vi mangler noget tapet i køkkenet, så måske det er værd at forsøge. Også set i et terapeutisk lys: se frygten i øjnene.

  Kh fra svigerinden, der havnede i et kaktusbed

  • MoWe design
   Svar MoWe design 3. maj 2016 at 18:17

   Ja, det er da en mulighed 😉

 • Svar Pia fedders 12. oktober 2016 at 11:15

  Siden hvor denne tapet kan købes melder ikke aktiv ?
  Jeg må BARE eje dette?

 • Svar Kæmpebillede af tapet | mowedesign 29. oktober 2016 at 6:02

  […] et stykke tid siden skrev jeg om det smukke kaktus-tapet fra Anewall. Smukke akvarel-kaktusser der gør sig hos både børn og […]

 • Skriv en kommentar