Formland, Køkken

Chokoladefest!

choko1Vi har fornøjelsen af et CVR-nummer, hvilket betyder at vi kan komme med på branchemesser. F.eks. Formland. Se det er vi helt utroligt glade for! Ikke mindst fordi at messen i august skal holde en chokolade fest! Det er den danske stylist og trendspotter Anette Eckmann der står bag konceptet, og hvis du har et CVR-nummer og arbejder inden for livsstil og interiør, så skal du komme til Formland!

Chokolade er for mange et lille øjebliks lykke og smagseksplosion mod tungen. Tænk på hvor varieret smagesnoterne kan være. Sød og cremet og eller bitter og knasende. Og alt der ind i mellem… Chokolade er ikke bare chokolade. Der nørdes efterhånden lige så meget over chokolade som der gøres med vin, øl, lakrids mm.

Når jeg prøver at leve lidt sundt, så forsøger jeg at skifte den gode chokolade ud med kakaonips – hakkede kakaobønner. De har en fin bitter smag, som gør sig glimrende sammen med mandler i snacksskålen. Men det er faktisk OK at spise chokolade, har jeg hørt. Der er lavet studier i chokolade og dets evner til at være en superfood. Og jeg er naturligvis overbevist om at alt det positive rapporten skriver er 100% korrekt.

Så jeg glæder mig til at dykke ned i Formlands chokoladetema til august og blive klogere på alle de vidunderlige ting som chokoladen kan; være krydderi, bruges i kolde og varme retter, bruges i ølbrygning, bruges sammen med både salt og sødt og meget meget mere.

Jeg siger bare: “Vi ses, chokolade!”

– Monica Weidemann

choko3

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar