Uderummet

Altankasse på abonnement

green1

Altankassen bragt til døren

Aj, det er jo et mega smart koncept! Hvor mange har ikke oplevet at hvis man har altankasser, så er de grimme efter et par måneder? Jeg har tidligere gjort det at jeg har plantet nyt i 2-3 gange om året, og synes derfor at det voldsomt besværligt med altankasser. Men jeg kunne måske godt lokkes til at have en altankasse med Greenify’s abonnement.

Man kan vælge mellem 2 størrelser og så kommer der en ny variant 3 gange om året; forår, sommer og efterår/vinter. Planterne kommer i en nedbrydelig inderkasse som man sætter ned i den rigtige altankasse. Så er det ellers bare om at huske og vande. Ellers er man jo lige vidt…

Designede altankasser

Kasserne er lavet i samarbejde med havearkitekt og forfatter, Dorthe Kvist fra Melt Designstudio. Dorthe har deltaget i TV-programmer om have samt givet video-lektioner via bl.a. BT til de haveinteresserede.

Abonnements-kasserne er en perfekt gave at give til de lidt ældre i familien, der har svært ved at overskue at få købt jord og plantet lidt på altanen/terrassen. Nu venter jeg bare på at min mor får en ny altan, så jeg kan give hende en Greenify-kasse!

Priser fra kr. 95,- + opstartsgebyr kr. 375,-

OBS! Sommerkassen der leveres i juni kommer med en Plant Wall fra Ferm Living, så der er lidt dekoration i kassen og noget planterne kan vokse op ad.

– Monica Weidemann

green2 green3 green4 green5
Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar