Soveværelse

Verdens lækreste sengetøj

yai1Vi tilbringer en tredjedel af vores tid med at sove. Sådan cirka. Alligevel, så oplever jeg gang på gang at folk tager til takke, med kedelige soveværelser og ikke mindst sengetøj i en dårlig kvalitet.

STOP MED DET!!! Gør nu soveværelset lidt lækkert, så det bliver rart både at gå i seng, men også at stå op i rummet. Det er ikke fordi at der skal så meget til, men en ordentlig sengelampe, måske enkelt plante samt noget lækkert sengetøj kommer man langt med. Hvis du sværger til sengetøj med One Direction, så vil jeg naturligvis anbefale et sengetæppe…

Jeg garanterer dig at du vil glæde dig så meget mere over at komme ind på soveværelset samt nyde at kravle under din dyne, hvis du bruger sengetøj fra den nye danske brand YAI YAI.

Designeren bag det nye danske tekstilbrand har mange års erfaring indenfor branchen inden hun tog springet ud i at være selvstændig. Hånden på hjertet: vi stødte først på det for en måneds tid siden og bare ved at se på det kunne vi fornemme kvaliteten. Vi kunne ikke se at det også var GOT certificeret (Global Organic Textile Standard), men det gør det jo bare endnu mere lækkert! Det lækre kvalitetssengetøj er med andre ord økologisk. Farverne er dæmpede og passer perfekt ind i slow living og den nordiske stil.

Pris kr. 700,-

– Monica Weidemann

yai2 yai3

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar