Soveværelse, Stue

Paris i august

paris1Overskriften lyder mærkelig når nu jeg faktisk skriver om en lampe. Men det er lampens navn; Paris au mois d’août – Paris i august. Lampen er en let metalramme betrukket med bomuld. Med sit bløde og stemningsfulde skær, fanger lampen den særlige stemning, der fylder gaderne i Paris i sommerhalvåret.

Og jeg er skabs-frankofil. Jeg er vild med Paris. Tror altid jeg har drømt lidt om at være en Parisienne. Og de der kender mig, ved at jeg ikke ser sur nok ud eller er tynd nok til at være det. Men for mig er de næsten lige så uopnåelige som feer er for mine piger.

Men nok om det. Indtil jeg kan leve min drøm ud med rød læbestifts-trutmund, storrygende tændstikskvinde med let uglet hår, så kan jeg jo købe denne lampe og glædes ved alle de dejlige minder jeg har fra Paris. Tekstilerne på lamperne er håndvævede, på en næsten transparent bomuld, med skønne grafiske håndtrykte mønstre. Lampen er cirka 60 cm høj og 60 cm i diameter. Trods det relativt store omkreds (40-80 cm dia.) så synes jeg de er lette at se på. De fås både som bordlamper og pendler.

Pris fra kr. 1650,- hos Design Selective.

Skulle du have lyst til at blive en Parisienne, så er der her en guide til hvordan man skal opføre sig og se ud.

PS Har planlagt ferie til Frankrig til sommer…

– Monica Weidemann

parisienne

selective

ds2

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar