Grøftekant og grønt.
Stue, Til væg

Forårsfornemmelser

Grøftekant og grønt.

Grøftekant og grønt.

Der er forår i luften. Solen genvinder langsomt sin styrke og jeg hører meldinger om at folk får de første fregner. Alle synes en smule gladere, mere overbærende og rummelige. Der er simpelthen kærlighed i luften! I min have står knopperne på spring til at folde sig ud i fuldt flor. De første blomster på mirabelletræet er sprunget ud. Men de er ikke helt klar endnu. Jeg ved det er et spørgsmål om dage.

Men indtil da vil jeg nyde Pernille Folcarellis smukke tryk af blade. Har du set de nye hun har lavet? Jeg har forelsket mig i de grønne “grøftekants” tryk og de store billeder af blade på gren. Bemærk at hun også er begyndt at lave puder. De er super lækre, og sørme og de ikke står på min ønskeseddel til min fødselsdag…

I øvrigt er den en sjov og nem måde at få plads til flere billeder i sit hjem at gøre som på disse inspirationsbilleder fra Pernille. Sætte rammerne på gulvet og evt sætte to i forskellige størrelser så de lapper lidt over hinanden. Det ser næsten ud som om at de er et stort billede.

God weekend!

– Monica Weidemann

Store rammer på gulv og i lag.

Store rammer på gulv og i lag.

pf7 pf5 pf2

pf4

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar