Køkken

Flotte opvaskestativer

rack3Mit gamle plastik op vaskestativ har efterhånden aftjent sin værnepligt. Jeg er derfor på jagt efter en værdig arvetager af hjørnet i køkkenet. Det må ikke være for bredt/dybt og heller ikke for dominerende. Jeg har derfor været på jagt og er kommet vidt omkring i verden. Umiddelbart er min nuværende favorit amerikansk. Men ender jo nok ud med en mere lokal variant. Jeg kunne godt forestille mig at det endte med en IKEA-model indtil at jeg fandt det helt rigtige.

1. Min nuværende favorit er det gyldne opvaskestativ fra CB2. Den kan både stå og hænge på væggen. Den skiller sig diskret ud fra mængden, har 2 hylder og re tidløs i sit design. Minus er at der ikke er en drypbakke. Og det bliver et halvdyrt at få hjem fra USA.

Pris kr. 335,-

2. Jeg er lidt vild med formen på den røde bordmodel fra The Conran Shop. Den ser stabil ud og farven er frisk. Minus: farven er FOR frisk til mig og mit køkken.

Pris $ 36,-

rack1

3. Crate and Barrel  har et firkantet opvaskestativ med en smart drypbakke. Stativet passer ned i de fleste håndvaske, så man kan stå og lade det dryppe af der. På den måde optager man ikke bordplads under tørreprocessen. Minus: at man ikke kan bruge håndvasken under tørreprocessen. Og den er for dyb til der hvor jeg gerne vil have den stående. Ergo skal det fjernes dagligt efter endt brug. Så synes jeg pointen går lidt at opvaskestativets fordel.

Pris $ 34,99

rack4

4. Ernest Perera har designet et smukt stativ (Aurea) i finér, og det kan købes hos dubuy.dk. Egentligt ville jeg elske at have sådan en designer-lækkerhed stående og smide min service på. Men… det vil være meget dominerende i mit køkken.

Pris 699,- Pt sat ned til 449,-

rack2

5. Egentligt opfylder denne engelske variant af et sort opvaskestativ de fleste af mine ønsker. Enkelt, sort, 2 hylder, smalt og en drypbakke. Måske man bare skulle slå til? Minus: der er ikke rigtig en lækkerhedsfaktor over det. Men måske er det bare mig der har for store forventninger til et opvaskestativ og ikke mindst til at der er nogle der vil designe noget lækkert til min opvask?

Pris GBP. 24,95

rack5

6. Den billige løsning på et opvaskestativ er fra IKEA er et alternativ indtil jeg finder det helt rigtige stativ. Vælger jeg denne løsning, så skal jeg leve med at der ikke er en drypbakke. Mon jeg kan det?

Pris kr 59,-

– Monica Weidemann

rack6

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

  • Svar finn jensen 31. januar 2017 at 22:08

    kan vi købe det sorte engelske opvaskerstativ til GBP 24,95 og hvordan.

  • Svar Marianne Winther Nielsen 15. september 2017 at 16:05

    Hvad endte du med at købe? 🙂 Jeg overvejer det sorte til 25 pund, men de har jo kun det ene billede. Er det af plastic?

  • Skriv en kommentar