Til væg

Drømmere fra Kirstine Falk

kf5

Drømme-agtige illustrationer

Kirstine Falk Johansen laver de fineste illustrationer! Hun arbejder bl.a. med en let sort streg og akvarel og hendes motiver synes både fantastiske, drømmende og eventyrlige.

Når Kirstine tegner og maler så får hendes figurer deres eget univers at leve i. Uanset om de sidder på et bjerg af bacon, danser på kaktusser eller er engle, der “spiller” stjerner. Billederne får mig til at smile! Jeg bliver mindet om hvor vigtigt det er at tænke ud af boksen, turde være sig selv og ikke lade sig tynge af konventioner og regelsæt. Og det er lige præcis her i en verden af frihed at flere af figurerne befinder sig. Som en kunde sagde: “Jeg tror de er præcis, hvor de ønsker at være”.

Lyse akvareller til Kirstines fantasier

Plakaterne laves alle i en limited edition. Se det er jo lækkert at man ved at der er en begrænsning på dem, så man får en følelse af at det er lidt særligt, det man har på væggen. Kirstine er yderst produktiv, og nye fantasier bliver billedliggjort. Billederne er dog ikke et udtryk for Kirstines egne drømme. Men hun nikker genkendende til frihedstrangen og lidt fanget i hverdagens fængsel er man vel altid, siger hun.

Udover de lyse akvareller arbejder Kirstine også i et mere grå-sort kantet univers. Stilen er lidt mere rå, uden man mister en fornemmelse af den feminine streg Kirstine står for.

Illustrationerne kan købes ved en lang række forhandlere rundt omkring i Danmark. Skulle du dog have set en speciel plakat du gerne vil have, så kan du kontakte Kirstine selv for at høre, hvor den kan købes.

– Ida Riisom

kf3

kf2

kf1 kf7 kf6

kfj3 kfj2 kfj1

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar