Soveværelse, Stue

Rå puder i denim

denim1Mon det er dine gamle yndlingsjeans? Du ved, dem der havde den helt rigtige farve, sad perfekt over bagdelen, strammede på den helt rigtige måde om lårene… Åh, de gamle bukser! Alle de gode minder; festen, hvor jeg drak mig fuld i lyserøde drinks med min bedste veninde, eller festivallen, hvor jeg ikke gik i andet end de jeans og den samme T-shirt i 4 dage (Ok, knap så charmerende, men stadig et godt minde!), eller den gang, hvor ham den søde kyssede mig for første gang.

Jeg er faldet pladask for de rå puder i genbrugs denim fra Naked Society. Nordisk minimalisme blandet med afrikansk varme! Og det er muligt at de ikke er syet af netop mine gamle cowboybukser, men der må være mindst lige så mange gode minder i de andre jeans, puder er syet af.

Puderne er lavet af gamle jeans der bliver skåret op og syet sammen på ny. En fantastisk enkelt idé, men det gælder om at få den! Og ikke mindst føre den ud i livet. Det er hermed gjort i form af 1 stk 30×70 cm lækkerhed.

Puderne er produceret af lokale kvinder i Tanzania som alle har problemer helbredet. Gennem deres arbejde modtager de udover en fair løn, dækning af medicinske omkostninger. Se nu er der pludselig endnu mere good feelings syet ind i denne labre sag! Jeg tror jeg godt kunne bruge et par puder derhjemme af recyclede bukser. Og selv om jeg køber 2 af samme størrelse, så er de qua de forskellige bukser de er syet af aldrig 100% ens. Det er skønt med recycling og up cycling – så meget bedre for miljø og min samvittighed!

Pris fra kr. 499,- (ex pude)

– Monica Weidemann

denim2

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar