Stue

Ladder lampe fra WOUD

ladder3Jeg har altid været meget begejstret for indirekte belysning i boligen. Og lyskilder kan ændre rummets karakter fuldstændig ved at ændre højden på lamperne eller om de lyser op eller ned. Det er næsten helt magisk, og alligevel én af de ting der bliver voldsomt nedprioriteret i indretningen hos mange.

Lad mig sige det med det samme: Pendler over sofabordet er et NO GO! Det giver den absolut mest ringe belysning i forhold til at skulle se på et evt. fjernsyn. Så er det sagt.

Min næste kæphest er at få lys ud i hjørnerne af rummet. Så kommer rummet til at virke større. Alt for mange vælger belysning midt i rummet, hvilket giver skygger og mørke kroge. Det kommer i stedet til at bevirke rummet virker mindre end den egentlig er.

Med vores placering på den nordlige halvkugle med dertilhørende mange mørke aftener, er det derfor en god investering at få den rigtige belysning til boligen.

Èn af de nye lamper jeg er faldet for har danske WOUD sat i produktion for canadiske M-S-D-S Studio. Designergruppen elsker at udforske materialer og er meget dedikerede til at finde brugbare løsninger til deres kunder. Og det synes jeg de har levet meget godt op til med Ladder. En trapstigeformet lampe, der kan hænge på væggen og give et fint indirekte lys uanset om det er stuen, entré eller et helt tredje sted den skal bruges. Jeg synes den er utrolig dekorativ og kan godt lide detaljen med læderet der binder lysstavene sammen. Den fås med lysdæmper og i to størrelser.

Frapris kr. 2595,-

– Monica Weidemann

ladder2

ladder1

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar