Smukt boligtilbehør med ruskind fra danske Nordstjerne.
Badeværelse, Soveværelse, Stue

Ruskindsboxe

Smukt boligtilbehør med ruskind fra danske Nordstjerne.

Smukt boligtilbehør med ruskind fra danske Nordstjerne.

Der nu ikke noget som at forelske sig i en ny ting til hjemmet. Jeg er evigt forvisset om at jeg bliver mere lykkelig med en ruskindsbox  (eller to…) fra danske Nordstjerne. Den bløde ruskind får en anden patina end læder. Overfladen virker mindre kold end f.eks. kernelæder og udtrykket er også meget anderledes med ruskind end almindelig læder. De er både rå og bløde og ligger i spændet mellem stof og læder. De passer perfekt sammen med Nordstjernes marmor og messing. Er du én af dem der er helt fremme i skoene og ved at tapetsere din bolig med velour, så vil boxene være perfekte til. Men samtidigt er de også perfekte til den nordiske minimalistiske indretning. Den ru overflade på læderet vil med tiden slides glattere og patinaen er derfor anderledes end når læderet vender den anden og mere glatte side udad.

Nordstjerne har lavet boxe, pakker og notesbøger med ruskind og de fås alle i 4 forskellige farver; Rosa, aubergine, grå og en nougatfarvet. Jeg er meget til både de grå og aubergine varianter. Min gamle notesbog er efterhånden fyldt ud, boxe kan jeg altid bruge og en bakke er super praktisk at samle sine nips på.

Ruskindsserien er en del af  forårets nyheder til boligen 2016 og derfor ikke i handlen endnu. Så jeg væbne mig med tiålmodighed til de kommer i handlen i april. #svært

– Monica Weidemann

ruskind2

ruskind3

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar