Århus, Badeværelse, Stue, Til dig

Håndlavet i læder

ham1Med fare for at gentage mig selv fra sidste uge: jeg elsker læder og boxe! Og når det så er læderboxe, vil min kærlighed ingen ende tage.

Men denne gang er det den lille århusianske designduo Ham & Lerche og de laver også andre ting i en lækker kraftig kernelæder. Se de skønne shoppers, der kan bruges som flotte opbevaringskurve i boligen eller en solid taske til at have med på farten. Eller hvad med den lille holder til din telefons høretelefoner?

Boxene fås i flere forskellige varianter, så de kan bruges til penalhuse, toilettasker eller hvad du nu har lyst til at få opbevaret på en lækker måde. Produkterne er multifunktionelle og boxene kan sætte oven i hinanden og skabe inddelinger i boxene. Alt er håndlavet og i den lækreste læder. Den naturligt brune læder vil med tiden blive mørkere efterhånden som den opnår noget patina. Læder har en del fokus i boligen nu som et langtidsholdbart slowliving produkt, der giver masser af kvalitet og lækkerhed.

Pssst! Og så var det at de på Instagram løftede sløret for at der er ved at komme ting i sort læder!!! Hvad holder dig tilbage?

Følg dem gerne på de sociale medier, f.eks. Facebook – jeg er sikker på at det er et brand man skal holde øje med! Jeg vil sætte en shopper og læderæskerne øverst på min ønskeseddel.

– Monica Weidemann

ham2 ham3 ham4 ham5

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

1 Kommentar

  • Svar Rikke TT 7. februar 2016 at 9:20

    Læder er sku så praktisk, man har så mange forskellige muligheder 🙂 Hvis blot man tager sig tiden til at lære det, så er mulighederne mange 😉

  • Skriv en kommentar