DIY, Køkken

DIY: Magneter med sten til køleskabet

sten 1a

Jeg kan lige så godt sige det med det samme; jeg er ikke fan af noter på køleskabslåger. Det ser rodet ud og er meget lidt pænt. Og på en eller anden vis, så har mange den opfattelse at magneter skal være alt andet end pæne. Men det er altså svært at finde nogle der er pæne. Så nu har vi lavet nogle flotte magneter med sten! De er lavet med små flade sten fra en rullestensstrand. Stenmagneterne gør sig flot på f.eks. køleskabslågen i børstet stål.

Alt du skal bruge er:

1. små flade sten

2. en god kraftig lim

3. magneter (kan f.eks. købes hos Creative Company, kr. 115,- for 100 stk.)

sten2Tjek om der er forskel på magnetens sider. Det er vist noget med magnetens poler, der gør at det ikke altid er begge sider der kan hænge fast på en metaloverflade…

Vælg den mest flade side af stenen at smøre lim på.

Læg derefter magneten på limen og lad stenen tørre med magneten opad. Lad ikke sten og magneter ligge for tæt. Magneterne kan tiltrække hinanden og ligger de for tæt vil de trække hinanden af limen inden de tørrer.

God fornøjelse!

– Monica Weidemann

sten4

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar