En vinterdekoration eller en juledekoration? Den nordiske natur har inspireret mig til at lave en dekoration med mos, kogler, lav, nødder og så lidt husløg og hyacinter. Måske den får et par lys i her i december.
Århus, DIY

Søndagsfrokost og dekorationer

En vinterdekoration eller en juledekoration? Den nordiske natur har inspireret mig til at lave en dekoration med mos, kogler, lav, nødder og så lidt husløg og hyacinter. Måske den får et par lys i her i december.

En vinterdekoration eller en juledekoration? Den nordiske natur har inspireret mig til at lave en dekoration med mos, kogler, lav, nødder og så lidt husløg og hyacinter. Måske den får et par lys i her i december.

Det er da smart! 2 fluer med et smæk! Indtag en skøn frokost hos Kählers Villa Dining her i december og lav efterfølgende en juledekoration. Husets personale sørger for de nødvendige kogler, mos, lys mm. og så er det ellers bare at slippe kreativiteten løs.

Jeg fik lov til at lave én på et af de smukke grønne keramikfade i Botanica-serien. Jeg er ikke til nisser og glimmer når det kommer til julepynt (ok med glimmer til alle andre tider!!!). Derfor blev jeg ret glad for de mange naturlige elementer der var til rådighed (der var også glimmer…). Nu har dekorationen stået herhjemme og de smukke og duftende hyacinter har fået lov til at skyde og springe ud. Selv min bedre halvdel komplimenterer dekorationen (hvorfor han lyder så overrasket kan så undre mig).

Hvis du skulle have lyst til at kaste dig ud i den lækre frokostmenu, så kan du kontakte Kähler Villa Dining her og booke tid. Men skynd dig. 1. søndag i Advent er allerede fuldt booket.

Når du ikke at komme forbi til frokost, men stadig har lyst til at lave en dekoration, så har Kähler flere forskellige størrelser fade du kan bruge. Og de kan jo bruges bag efter til en smuk vintersalat.

Priser fra kr. 249,95

– Monica Weidemann

kahler2 kahler10

Den lækre søndagsfrokost består af guldmenuen på Villa Dinings spisekort. Her er det and med syltede løg, friske svampe, julesalat og vild brøndkarse.

Den lækre søndagsfrokost består af guldmenuen på Villa Dinings spisekort. Her er det and med syltede løg, friske svampe, julesalat og vild brøndkarse.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar