Jeg er helt vild med den fine engel fra designer Astrid Skibsted
Stue

En blå og blind jul

Jeg er helt vild med den fine engel fra designer Astrid Skibsted

Jeg er helt vild med den fine engel fra designer Astrid Skibsted.

Jeg er en sucker for julepynt som smukt, enkelt og gerne lidt anderledes. Jeg har fået de de fineste engle som er designet af tekstil designer Astrid Skibsted for Dansk blindesamfund.
Englene har smuk blå farve på den ene side og er hvide på den anden. De er lavet i filt og så er de ud skåret på smukkeste vis og har en lethed som jeg rigtig godt kan lidt når jeg kigger på dem.
Den blå farve passer også perfekt til den meget nordiske stil som pt. er moderne og så har den ramt plet rent trendmæssigt synes jeg.

Jeg har besluttet at vente lidt med at pynte op her hjemme, men de fine engle har dog fået lov at snige sig ind allerede. Jeg har fundet et par grene og hænge dem på, hvilket jeg synes er super fint. Men stylingen kan gøres på rigtig mange måder. De kunne være super smukke i et vindue eller som pynt på juletræet.

Englene kan ikke købes fysisk, men hvis man ønsker kan man donere 300,- til Dansk blinde samfund her og derefter få tilsendt en fin æske med 6 stk jule engle. Det er en rigtig fin måde at støtte en god sag og samtidig få noget meget smukt og enkelt julepynt.
Selve englen er matyren Sankta Lucia som rev sine øjne ud og som blev de blindes skytsengel. Det har Astrid så fint afbilledet ved øjet i midten af englen.

Et rigtig fint stykke julepynt som jeg ved vil blive brugt i mange år her hjemme

Englene er super fine på helt bare og enkle grene.

Englene er super fine på helt bare og enkle grene.

– Ida Riisom

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar