Kiel dørstopper fra Dot Aarhus aka Ulrik Brøndum Mathiassen.
Stue

Smart og smuk dørstopper

Kiel dørstopper fra Dot Aarhus aka Ulrik Brøndum Mathiassen.

Kiel dørstopper fra Dot Aarhus aka Ulrik Brøndum Mathiassen.

Jeg kunne godt bruge et par stykker af Dot Aarhus’ Kiel. En smart og smuk dørstopper i træ og læder. Elegant og enkel. Den vil være perfekt til alle stilbevidste hjem, hvor beboerne er til nordisk minimalisme.

Jeg er vild med detaljen med dørstroppen. Som Dot Aarhus selv skriver, så kan stroppen bruges til at hænge dørstopperen op på dørhåndtaget når der ikke er brug for dørstopperen. Undgår man at den ligger og flyder. Jeg elsker smarte og funktionelle ting der har topkarakter i æstetik. Den fås i eg og valnød. Pris fra kr. 170,-

Bag Dot Aarhus finder man Ulrik Brøndum Mathiassen, der som navnet indikerer har sine rødder i Århus.

– Monica Weidemann

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar