DIY, Soveværelse, Stue

DIY: Print med blade

blade1

Stoftryk med blade.

Jeg faldt over denne skønne blog den anden dag, og fik helt lyst til at prøve denne DIY. Fremgangsmåden er ret enkel: Et tyndt lag maling påført med pensel på nogle blade. De vendes herefter med malingsiden ned mod det ønskede underlag man vil have trykt på; stof eller tapet. Det er en fordel at have noget man kan give bladet et tryk med, så man sikrer sig at malingen bliver overført til underlaget. Lad derefter stoffet/papiret tørre.

Ja, så enkelt er det! Hvis man vil sikre sig at malingen ikke går af i vask på stoffet skal man stryge den tørre maling for at fiksere den. Stofmaling kan købes mange steder, f.eks. Panduro Hobby. Er du i tvivl, så spørg en ekspedient, men læs og følg altid den på flasken anviste fremgangsmåde.

Den finske blog Ukkonooa har valgt at sy puder, men det kan være på stofnet, bluser, papir til ophæng i ramme eller på væggen. Prøv at forestille dig en hel væg med håndtrykte blade?! Jeg ser det tydeligt for mig indre og det er super pænt! Men vent ikke for længe, for snart er der ikke flere friske blade på træerne at arbejde med. Generelt er det super moderne med blade og botanik i boligen lige nu, så hold dig ikke tilbage med at bruge naturen som inspiration i din boligs indretning.

– Monica Weidemann

blde5 blade4 blade3 blade2

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar